_DSC9766

Få Mera Fakta Nu

Tankar från frilansjournalist Tomas Carlsson.
Tankarna kan beröra alla fyra verksamhetsgrenarna Journalistik, Utbildning, Foto eller Formgivning.
Teknik är min tydligaste inriktning, men jag fokuserar även på musik, människor, mat, konsument, samhälle, myndighet, osv.
Via kategorierna, sök eller etiketterna hittar du de inlägg som intresserar just dig.

Sponsor

Se mina foton

ArtPix

Kategorier

Reklamera Arn hos ARN

Innan filmen om Arn kom tänkte jag att den måste vara svår att filma eftersom själva storyn är så tunn och boken egentligen handlar om att beskriva ett historiskt skeende när marknadsekonomin byggdes upp i Sverige.
Nu har jag hört flera personer berätta om att filmen är precis så tråkig som jag förväntat mig och dessutom har filmen sågats rejält i flera tidningar. Pekoral, urusel, för lång och dålig dialog är några av tillmälena.
Så då är jag varnad. Men de som inte är varnade och lägger pengar på ett biobesök, måste ju kunna klaga. Om filmen nu marknadsförs som en av de största filmsatsningarna borde ju Allmänna Reklamationsnämnden, ARN, kunna ta sig an fallet. På ett ridderligt sätt får man hoppas.

© Tomas Carlsson 1150-01-10

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.