Big Bang-maskinen ökade jordens dragningskraft

6-2 fick jag stryk med i dagens lunchtennis. Jag skyller på Big bang-maskinen hos Cern i Geneve.
Matchen började klockan elva, då de just dragit igång protonerna i sin omloppsbana. Till en början var inte inverkan så stark – gravitationen hade väl inte hunnit fortplanta sig. Två raka set tog jag, men sedan var det som förgjort och jag förlorade sex raka set på ett sätt som om jag aldrig hade sett en boll förut.
Vid servarna betedde sig bollarna ibland som om de var dammtussar, for iväg ett par meter i luften och föll sedan rakt ned. Och överskruvarna sen, de tog inte så där retligt i nätkant, som de kan göra ibland. De föll platt till marken direkt efter att bollen träffat racket, eller så gick de i underkant på nät.
Snacket om att maskinen ska förstöra universum och orsaka ett svart hål, tror jag inte ett dugg på, men för en proton kanske en tennisboll liknar en neutron eller elektroner, och de jäklarna suger de till sig. Uppenbarligen.

Hur det är med fotbollar kan jag bara gissa, men vi får väl se hur det går för Sverige ikväll i VM-kvalet mot Ungern!

🙂

©Tomas Carlsson 2008-09-10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.