_DSC9766

Få Mera Fakta Nu

Tankar från frilansjournalist Tomas Carlsson.
Tankarna kan beröra alla fyra verksamhetsgrenarna Journalistik, Utbildning, Foto eller Formgivning.
Teknik är min tydligaste inriktning, men jag fokuserar även på musik, människor, mat, konsument, samhälle, myndighet, osv.
Via kategorierna, sök eller etiketterna hittar du de inlägg som intresserar just dig.

Sponsor

Se mina foton

ArtPix

Kategorier

Vem vill inte hamna i topp hos Google?

Mats Lewan på Ny Teknik har skrivit en pedagogiskt artikel om hur man hamnar i topp hos Google.
Konsten att lyckas med det är komplex, och förutsättningarna ändrar sig med tiden. Det är inte alldeles självklart att även om man hamnar i topp hos Google, så behåller man den positionen. Hamna i topp hos Google är ibland lätt och ibland svårt.
Många tävlar om sökorden och när en som tycker sig ha optimerat sin sida inte längre ligger i topp, därför att någon annan gjort samma sak, så anstränger sig den förre ledaren lite till och tar tillbaka tronen.
Nu är väl chansen stor tack vare Mats Lewans artikel att många försöker tävla med honom och istället försöka hamna i topp hos Google när man söker med sökfrasen “hamna i topp hos Google” eller helt enkelt bara med orden fristående .
Jag ska kolla de närmaste dagarna och se hur Mats artikel utvecklar sig i rankingen, men jag ser att det redan är flera som använt frasen i bland annat blogginlägg som det här.

©Tomas Carlsson 2008-06-03

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.