Subscribe via RSS Feed

Skrota tidningarnas tevetablåer, mm.

[ 2 ] november 29, 2011 |

Tidningarna behöver spara, pratas det om nu. Jag vet hur de kan spara.

1. Lägg ned tevetablåerna. Det finns underbara nättjänster för detta, t ex tvsajten, i mitt tycke den bästa tevetablå man kan ha. Önskar bara att den fanns i teven också, för det Boxer och andra leverera är inte bra. Har man inte dator så finns det snorbilliga tevetidningar som kommer ut veckovis. Jag ger min mamma en årsprenumeration varje jul på den som Aller ger ut.

2. Ta bort sidorna med aktiekurser. De är ALLTID gamla, svårlästa och inaktuella i en dagstidning, jämfört med den service man får via nätsidor. Det skulle nog bli billigare att ge en surfplatta till de läsare som inte har tillgång till nätet.

© Tomas Carlsson

Tags: , , , , ,

Category: Teknik, Samhälle, Myndighet, Företag, Media, Allmänt, Näthandel, Teknik-IT

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. lenao skriver:

    Om jag läser tv-tablåer är det vid frukostbordet, eller i badkaret. Och där vägrar jag att vara uppkopplad 😉

    • tcarls skriver:

      Lena, man kan läsa en tevetidning i badkaret också. Min poäng är att det är en sak att spara in på för dagstidningarna.

Leave a Reply
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.